Историята на един пилот, който победи късогледството си и сбъдна мечтата си.

Какво е мечтата? Това е най-високата цел, към която човек се стреми. Изпълнението на една мечтата винаги Ви прави щастливи. Само че, често срещаме привидно непреодолими трудности по пътя към постигането на своите цели. Струва ли си да се отчайваме? Нашият читател Иван Попов отговаря недвусмислено на този въпрос: не трябва да се предаваш! И като доказателство дава своята история. Каква е тази история? Прочетете сами.

Когато в детската градина ме попитаха: «Иванчо, какъв искаш да станеш като пораснеш?, аз веднага без всякакво съмнение отговарях: «Пилот!». Е, кой от нас като дете не е мечтал да стане пилот или космонавт? Само че, с течение на времето, детските мечти често отиват на заден план. Но не и в моя случай.

Още от дете, мечтаех за небето. Баща ми беше пилот в гражданската авиация и като го гледах, бях погълнат от романтиката на тази професия: парадна униформа, много красиви стюардеси, безкрайни полети до най-отдалечените части на света. Виждайки възхитените погледи на хората, когато чуваха какво работи татко, мечтаех да бъда като него.

На 13 влязох в училище за пилоти и авиационни техници, което завърших с отличие. После в Академията за пилоти. В същото време спортувах, покривах физическите нормативи стабилно с «отличен».

Може би усърдието ми в ученето или страстта към компютърните симулации на полети изиграха лоша шега, но един ден в медицинската комисия в началото на учебната година чух нещо, което почти сложи край на по-нататъшната ми кариера: зрение -3.

Разбира се, аз и преди забелязвах, че зрението ми се влошава, но от тинейджърска глупост реших да не казвам нищо на родителите си. Знаех, че това заплашва бъдещата ми кариера, така че научих цялата очна таблица наизуст и без проблем минавах всички медицински комисии, успешно мамех лекарите. Но този път, докторът, така да се каже, ме «хвана» и измамата излезе наяве.

Изглеждаше, сякаш мечтите ми се сринаха. Оставаше само да стана пилот-аматьор в някой самолетен клуб и да работя като диспечер на земята. Без небето, без кормилото, без парадна униформа, без тълпи от красиви стюардеси зад гърба си. Да бъдеш командир на небето със сигурност е голяма чест, но това съвсем не е това, за което мечтаех.

Разбира се, имаше очевиден изход – трябваше да си направя лазерна корекция на зрението. Но сега – учебната година е в разгара си. Операцията щеше да ме извади от строя за няколко седмици, което със сигурност означаваше влошаване на успеха ми, което не е приемливо за мен. Плюс това, съществуват известни рискове.

Тогава баща ми потърси един от своите познати офталмолози по въпроса: « дали може зрението да се коригира без операция? ». Оказа се , че може. И това беше Божията ръка, в която аз се вкопчих като за последна надежда.

Този лекар не беше просто офталмолог, той ръководеше цяла лаборатория, която се създават лекарства за подобряване на зрението. Баща ми до този момент беше в авиацията повече от 30 години и, разбира се, имаше много подобни полезни връзки по целия свят.

И така, по това време в лабораторията приключи регистрацията на едно ново лекарство, наречено Oculear. Действието на това лекарство е сравнимо с това на лазерна операция за корекция на зрението, с няколко, НО: то не изисква дълъг и неприятен период на възстановяване и при използването му няма никакви рискове.

Проведеното изследване върху група от 1000 доброволци (с различни причини и степени на увреждане на зрението; далекогледство и късогледство; астигматизъм и т. н.) показа: Oculear действа при 100% от случаите.

Получих това лекарство с връзки, защото той все още не е излязъл на пазара до момента. Както казах по-горе, регистрацията на Oculear тъкмо е към края си, останаха някои официални моменти, но вече беше ясно, че това е безопасно, несравнимо средство с висока ефективност.

Вземах Oculear според инструкциите, дадени ми от лекаря, и още след първия път почувствах значителни подобрения. След месец баща ми настоя за повторна медицинска комисия в академията и този път, въпреки всички трикове на лекаря, резултатът показа 100-процентно зрение! След като получих печата годен, успешно продължиш по-нататъшното си обучение.

Минаха вече няколко години, днес, аз съм възпитаник на един от най-престижните авиационни университети в държавата и действащ пилот в гражданската авиация. Мога да кажа, че съм наистина щастлив човек и изпълних мечтата си 100%. Днес имам всичко, за което съм мечтал от дете: и небето, и кормилото, и целия свят, в който няма граници. И на работното си място срещнах моята красива съпруга – тя е стюардеса и ние винаги летим заедно.

Като човек, който е постигнал целта си, мога да дам един малък съвет на всички читатели на Esquire: мечтайте! И знайте: няма непреодолими проблеми. Ако наистина искате нещо и положите всички усилия, за да постигнете целта си, в един момент може да се случи дори чудо».

От редакцията: поговорихме за лекарството Oculear с професор, ръководител на катедрата по офталмология на Националния изследователски медицински институт Веселин Филев:

« Oculear е уникално по рода си лекарство, което решава широк спектър от проблеми, свързани с намаляване на зрението. В състава му са събрани най-ефективните компоненти, които възстановяват работата на очните мускули и подобряват състоянието на лещата. Всъщност, ефективността на Oculear е по-висока дори от тази на лазерната корекция.

Единственият проблем е, че: сега е много трудно да се намери. Доколкото знам, проектът не е получил достатъчно финансиране и производителят произвежда лекарството в ограничени количества. За мен това е невероятен факт. Такова лекарство може просто да взриви пазара. Може би появата му пречи на нечий интерес? Въпреки че, това е риторичен въпрос».

Нашата редакция успя да се свърже с производителя на Oculear и да разбере, че: сега това лекарство може да се поръча на официалния сайт с намаление.

Имате време да поръчате Oculear . Намалението ще спре да действа след 09: 42

78 EUR39EUR

Изберете държава:

Моля, въведете име:

Въведете Телефонен номер:

Коментари

 • Георги Георгиев
  Вдъхновяваща история. Наистина стават чудеса. Но Вие го заслужихте с трудолюбието и упоритостта си.
 • Ивайло Петров
  Какво е заслужил? Сигурно, баща му е помогнал
 • Красимира Велева
  Вие по себе си ли съдите? Повярвайте ми, има хора, които наистина знаят как да се трудят, за да постигнат целите си. Човекът завършва всички учебни заведения с отличие, спортува. Да, връзките на неговия баща му помогнаха, но по въпроса за здравето. Това е съвсем различно.
 • Елица Николаева
  Леле! Аз също си поръчах Oculear. Наистина, зрението ми беше -4 и стана 100%. Вълшебно лекарство, препоръчвам на всеки, който има проблеми със зрението.
 • Зорница Лазарова
  Полезна статия. Аз също имам нужда от това лекарство!
 • Николай Филев
  Какъв е проблемът? Поръчайте си. Получих пратката си днес. Започвам лечението си.
 • Веска Станчева
  За колко време идва пратката?
 • Иван Минков
  Пристигна за 3 дни
 • Жана Тодорова
  Вие сте хубавец! Мечтата на всяка жена.. Жалко, че сте женен…
 • Юлия Андреева
  Страхотна статия! Поръчах Oculear

Оставете коментари

Изпрати
Вашият коментар е изпратен за одобрение